Events


FOOTGAMES

Leuke voetbalspelletjes zoals footkubb, footsnooker, tennisvoetbal en footgolf. Het spreekt voor zich dat er ook ruimte is voor een wedstrijdje of een penaltycup. Met dit event, dat zowel binnen als buiten kan plaatsvinden, scoor je zeker! Vanaf 6 jaar kan je je voetbalkunsten tonen.

€140/1u   €180/2u   €220/3u   (materiaal inbegrepen)


CIRCUSINITIATIE

Lopen op een ton of een bal, je evenwicht bewaren op een touw en fietsen op een eenwieler. Jongleren met balletjes en bordjes. Balanceren op een rolabola of gooien met de diabolo. Het komt allemaal aan bod tijdens een circusfeestje. Dit event vindt bij voorkeur indoor plaats. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen naar hartenlust de acrobaat uithangen.

€100/1u   €140/2u   €180/3u   (materiaal inbegrepen)


BOERENGOLF

Speel dit spel met je vrienden, familie,… en beleef enkele leuke uurtjes in de mooie open natuur. Boerengolf is een variatie op het reguliere golfspel waarbij een parcours met een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Twee of meer teams nemen het tegen elkaar op. We spelen bij voorkeur op een locatie die rijk is aan groen! Ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar, maar net zo goed voor volwassenen.

€100/1u   €140/2u   (materiaal inbegrepen)


MINIGOLF

Onze 9 holes minigolf kan zo ongeveer overal gebruikt worden: in een sporthal, een feestzaal, zelfs gewoon bij je thuis, zolang het maar binnen is. Door aangepast materiaal is dit ook voor zeer jonge kinderen geschikt (vanaf 4 jaar)

€140/1u   (materiaal inbegrepen) 


DANS!PARTY

Onze dansmonitor leert je de leukste dansjes om er een spetterende party van te maken. Wil je graag zelf een liedje kiezen om een leuk dansje op te maken? Geef het op tijd door, dan wordt er voor een aangepaste choreografie gezorgd. Als je wil kan er op het einde voor een leuk optreden gezorgd worden. Voor dansers vanaf 4 jaar.

€100/1u   €120/2u   €180/3u   (materiaal inbegrepen)


MOUNTAINBIKE

Rij de leukste onverharde tracks in de buurt met een deskundige begeleider. Spannende afdalingen, stoere beklimmingen, stuurvaardigheid, het komt allemaal aan bod. We vertrekken standaard aan de tennischalet van De Wallen in Burcht, maar je kan ook een andere vertreklocatie kiezen. Wie zelf een mountainbike heeft kan die gerust gebruiken. Wij hebben ook fietsen ter beschikking (beperkt).  Iedereen zorgt voor een eigen helm. Voor bikers vanaf 6 jaar.

€140/2u   €200/3u   (materiaal inbegrepen)

eigen vertreklocatie : €60 extra (transport fietsen)


KING OF RACKETS

De klassieke racketsporten (tennis, badminton en tafeltennis) kent iedereen. Maar hebben jullie al eens gehoord van speedminton, beachtennis en wackitball? Tijdens dit leuke event komt het allemaal aan bod.  Initiatie, wedstrijdjes, een laddercompetitie. Afhankelijk van de beschikbare tijd, de leeftijd, de locatie en jullie interesse stellen we een leuk pakket samen. Voor kings and queens vanaf 8 jaar.

€140/2u   €180/3u


NEWGAMES

Weldra meer info beschikbaar.


CATERING

Weldra meer info beschikbaar


SCHMINKEN

Weldra meer info beschikbaar


Algemene voorwaarden:

  • Op onze events is er telkens plaats voor maximum 12 personen. Als er meer zijn voorzien wij een extra monitor. Dit brengt een meerprijs met zich mee.
  • Deze activiteiten zijn niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen zullen er ongetwijfeld veel plezier aan beleven.
  • De vermelde prijzen zijn inclusief materiaal, maar exclusief de locatie. De prijs hiervan is afhankelijk van de locatie die u kiest. Neem gerust contact op voor meer informatie hierover.
  • Het is mogelijk om 2 events te combineren. In dat geval krijgt u €10 korting op de totale prijs.
  • Onze materialen zijn ook te huur zonder monitor. Raadpleeg hiervoor onze VERHUUR.
  • Wanneer u interesse of vragen hebt, stuur een mail naar sportkickx@gmail.com.  Vermeld indien mogelijk een richtdatum en het verwachte aantal deelnemers.

%d bloggers liken dit: