Welkom

Omdat wij het tijdens onze sportkampen veilig willen houden nemen wij deze zomer een aantal maatregelen. Wij baseerden ons hiervoor op het protocol dat door sportvlaanderen werd uitgeschreven. Specifieke maatregelen per kamp worden aan de deelnemers meegedeeld.
Klik hier voor onze coronamaatregelen!
#staysafe#wiekomterdezezomerinonzebubbel#inschrijvenkannog

Sportkickx staat in voor de organisatie van kwalitatieve, inhoudelijk sterke, maar vooral leuke sportkampen. We werken hiervoor samen met gespecialiseerde lesgevers, sportleerkrachten en gediplomeerde trainers.

Onze kampen gaan door in verschillende regio’s in het Waasland. Kinderen van 4 tot 14 jaar kunnen bij ons terecht. Ieder kamp draait rond een bepaald thema. Naast sport is er ook ruimte voor creativiteit. Na ieder kamp ga je naar huis met een leuk aandenken.

Heb je zin om je bij ons te komen uitleven? Kijk dan gerust eens naar de KAMPEN die we aanbieden. We weten zeker dat er ook voor jou iets leuks bij zit.  
Heb je vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen via ons CONTACTFORMULIER, een aantal antwoorden vind je misschien al terug bij GOED OM WETEN.

%d bloggers liken dit: