Mountainbike Sportkickx

MOUNTAINBIKEKAMP (6 t.e.m. 10 juli in Burcht)

Ben je tussen 6 of 7 jaar oud en gek op fietsen in de natuur? Ben je niet bang van modder, beklimmingen en afdalingen? Dan is dit kamp zeker iets voor jou!

We maken mooie tochten in de buurt (Burcht, Linkeroever, Kruibeke), we maken ook zelf een parcours, in een bos, met respect voor de natuur. Daarnaast is er iedere dag een uitdagend technisch parcours op het kampterrein.

Onder de deskundige leiding van de monitoren leer je zelf aan je fiets werken. Banden plakken en vervangen, je ketting smeren, je remmen afstellen, je fiets juist afstellen op jouw lichaamslengte. Uiteraard leren we ook waar je op moet letten als je je fiets schoonmaakt en onderhoudt.

We beginnen iedere dag om 9.00u. en eindigen om 16.00u. (opvang vanaf 7.00u tot 18.30u.).  Een helm is verplicht, maar als je die niet hebt kan je die gebruiken.

Wie zelf een mountainbike in goede staat heeft, kan die gebruiken. Wie er geen heeft, kan een fiets huren. Het huren van een fiets bedraagt 45 euro voor een hele week. Fietskledij is zeker niet verplicht, maar handig als je het hebt. Zorg er vooral voor dat je vaste kledij draagt. Safety first! 🙂

Prijs: 85 euro

Inschrijven