Coronamaatregelen

Sport- en materiaal dat we huren of gebruiken van derden wordt eerst gronding ontsmet vooraleer we ermee aan de slag gaan.

Procedures voor als er toch iemand ziek wordt zullen nauwgezet gevolgd worden.  We voorzien een kindvriendelijke afzonderingsruimte en we verwittigen meteen de ouders.  Indien nodig contacteren we een arts.

Ouders, we zien jullie graag, maar dit jaar liever niet op het kampterrein. Slechts 1 ouder kan het kind brengen en afhalen in de zoen- en zoefzone, bij voorkeur met een mondmasker en met voldoende afstand tot andere ouders.

Risicogroepen moeten een expliciete toestemming hebben van de huisarts om aan het kamp deel te nemen.  We verwachten sowieso van ieder kind een medische fiche.  Deze krijgt u een paar dagen op voorhand opgestuurd.

Tijdens indooractiviteiten verluchten wij de ruimte maximaal. Deuren die vaak gebruikt worden blijven open staan. We sporten uiteraard zo veel mogelijk buiten.

Kom in je sportkledij naar het kamp, dan moeten we de kleedkamer niet gebruiken.

Is je kind ziek, of ziek geweest (tot 5 dagen terug), dan is het kind nergens beter dan thuis.

Contact tracing helpt wanneer toch een besmetting wordt vastgesteld. Daarom houden wij de lijsten met gegevens van onze deelnemers en begeleiders nauwkeurig bij.

Kampen met maximum 50 deelnemers (begeleiding inbegrepen) zijn 1 bubbel. Hier is social distancing niet van toepassing. Gaan we uitzonderlijk toch buiten deze bubbel dan houden we afstand en waar nodig dragen we een mondmasker (+12).

Xtra aandacht voor persoonlijke hygiëne: regelmatig (op vaste tijdstippen) de handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, het gebruik van papieren zakdoekjes die we na gebruik weggooien in afgesloten vuilnisbakken.

Klik hier om het originele bestand te downloaden.

%d bloggers liken dit: